Ξεκινά το 20ο Preveza JazzFestival !

Με την εμφάνιση του αυστριακού συγκροτήματος AVEC ξεκινά το εορταστικό τετραήμερο του διεθνούς Preveza JazzFestival που γιορτάζει φέτος τα 20 του χρόνια. Την εκδήλωση θα τιμήσει η Α.Ε Πρέσβη της Αυστρίας, HerminePoppellerπου θα απευθύνει χαιρετισμό για τα 20 χρόνια του Φεστιβάλ και την συνεργασία στο πλαίσιο του θεσμού του ΕλληνοΑυστριακού μουσικού καλοκαιριού.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια -τραγουδοποιός AVEC, με το συγκρότημα της μάγεψε το κοινό του AthensJazzκαι καταφτάνει σήμερα στην Πρέβεζα. Δηλώνει ενθουσιασμένη με την Ελλάδα και ανυπομονεί να έρθει στην Πρέβεζα όπως κι εμείς για να χαρούμε μαζί της την φρεσκάδα, την ευαισθησία και την από καρδιάς ερμηνεία της που αντανακλά σε κάθε στίχο και κάθε ρεφρέν τα βιώματα της ζωής της.

Η εκδήλωση στο δημόσιο χώρο, πάντα χωρίς εισιτήριο, ξεκινά στις 21.00 στην πλατεία Ανδρούτσου.

​Το Preveza JazzFestival τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Από το 2012 αποτελεί συνδιοργάνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης PrevezaJazzFestival, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης Preveza JazzFestival 2022 είναι Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήναστο πλαίσιο του ΕλληνοΑυστριακού μουσικού καλοκαιριού 2022, η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα και το Σουηδικό Ινστιτούτο.

Μέγας Χορηγός είναι η  Eurobank.

Ακολουθήστε το PrevezaJazzFestival στο fb και στο Instagram, γίνετε μέλος της μεγαλύτερης jazz παρέας και γιορτάστε μαζί μας τα 20 χρόνια Preveza JazzFestival !

FOLLOW US:https://www.prevezajazzfestival.com/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας