Υπεγράφη το μεγάλο deal στον Δήμο Πάργας

Υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Πάργας και της εταιρίας “BLACK DELTA ENTERTAINMENT SERVICES” η συμβολαιογραφική πράξη μίσθωσης για το ακίνητο των πρώην κατασκηνώσεων στη Λούτσα.

Την συμβολαιογραφική πράξη μίσθωσης του ακινήτου στην θέση Κλιμάτι (πρώην κατασκηνώνεις ΤΥΠΕΤ) υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς και ο εκπρόσωπος της εταιρίας “BLACK DELTA ENTERTAINMENT SERVICES”(συμφερόντων Γιαννακόπουλου-Κοταρίδη) Χαράλαμπος Μπαρούτας.

Από την σύμβαση ο Δήμος Πάργας θα εισπράττει μίσθωμα 330.000€ κατά έτος, με ποσό που θα ξεπεράσει τα 14 εκ € σε βάθος 40 ετίας. Επιπλέον η επιχείρηση δεσμεύεται να προσλάβει το 50% τουλάχιστον του προσωπικού που θα απασχολεί κατά προτεραιότητα από δημότες της Τοπικής Κοινότητας Λούτσας, καθώς και της Δημοτικής Ενότητας Φαναρίου.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά ” Ολοκληρώθηκε έτσι μια πρωτόγνωρη για την περιοχή συμφωνία, που λόγω του υψηλού μισθώματος απαιτούσε σοβαρά βήματα και ιδιαίτερες νομικές διαδικασίες, ώστε να αντιμετωπιστούν γραφειοκρατικές δυσκολίες και να εξασφαλιστούν με απόλυτη διαφάνεια τα συμφέροντα του Δήμου, κάτι που αποτέλεσε αδιαπραγμάτευτη θέση της Δημοτικής Αρχής σε όλη τη διαδικασία μίσθωσης.Κύριος γνώμονας είναι ο Δήμος Πάργας να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία, να μπορέσει να γίνει οικονομικά αυτόνομος και να ενισχύσει την ανάπτυξη και την απασχόληση στην περιοχή.”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας